כדורים לדיכוי יצר מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/07/2019 | 21:34 | מאת: ליאל

אני נשוי עם 3 ילדים קטנים. זוגיות סבירה ולוגיסטית- הבית מתנהל 100%. בעניין המין יש פער עצום בין הרצונות ואני חי בהתפשרות על הדברים שמגרים אותי ומהנים עבורי כבר 6-8 שנים. אנחנו בטיפול זוגי כ-5 חודשים ונראה לי שהכיוון בטיפול הוא להסביר למה אני צריך להשלים עם מה שיש. קוראים לזה לזה בטיפול בשמות אחרים, מנסים לעשות רציונליזציה אבל השורה התחתונה זהה - מה שבא לי במיטה לא בא לאשתי וצריך להשלים עם זה. אני מעוניין לקבל במרשם תרופות לדיכוי היצר המיני כדי שלא אזדקק להמשיך בחיי עם תסכול אין-קץ שאיני יכול להכיל יותר. איזה כדורים בעלי הפרופיל מדכא יצר השכיחים ביותר? פרידה אינה באה בחשבון בשל הגיל הצעיר של הילדים והעובדה כי אין ביכולתי לשלם עליהם מזונות.

שוני בין בני הזוג בחשק מיני היא בעיה נפוצה מאוד. לעתים הכן צריך להשלים עם המצב הקיים, אך ראשית צריך לברר מה הסיבות של כל צד להימנעות או לעודף. את זה אפשר לעשות אצל מטפל מיני מוסמך . לא תמיד יש בידי מטפלים זוגיים את הכלים להתמודד עם זה. לכן כדי להקל על מצוקתך כדי לפנות נקודתית למטפלת מינית. אם אתם גרים במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר בנייד 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה