אני מאונן ממש מוזר ואני לא יודע למה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/06/2019 | 23:42 | מאת: אורי

היי אני בן 18 ומאז שאני זוכר את עצמי אני מאונן מוזר הדרך שבא אני מאונן היא לא כמו כולם עם היד למעלה למטה למעלה למטה אלא על ידי שיפשוף והפעלת לחץ ומשקל על האיבר מין כלומר אני מחזיק במשהו מרים את כל הגוף ומשפשף עליו את האיבר מין וגומר תוך כמה שניות וזה ממש מבאס לא משנה כמה ניסיתי לאונן עם היד לא הצלחתי ולא הרגשתי כלוםםם ואני מפחד שזה יפגע לי בפוריות ובחיי המין עזרה בבקשה )':

אוננות כפי שתארת היא בעייתית , כי הלחץ שאתה מפעיל על האיבר תגרום לזה שאתה לא תהיה מיחסי מין עם בחורה. אין נרתיק שיכול לדמות כזה לחץ. לכן כדי שכבר עכשיו תלמד את איבר המין שלך לאונן בעדינות וללמוד להנות ממגע זה כי אחרת אתה מבשל לעצמך צרות בעתיד.

מנהל פורום סקסולוגיה