החבר לא מצליח לעשות סקס פעם נוספת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/05/2019 | 14:40 | מאת: המלכה

שלום רב אני והחבר שלי עושים סקס כייפי ותשוקתי הוא תמיד דואג שאני אגמור וכאשר הוא גומר זה קורה מהר מידי. יש לנו זמן שבו אנו נהנים אחד מהשניה אבל היתי רוצה שזה ייארך. מעבר ל3 דקות למשל. איך הוא יכול להמשיך ולא לגמור מהר או לחלופין לגמור ואז להיות מוכן לפעם השניה? ובנוסף לאחר שהוא גמר ...אני היתי רוצה להמשיך אבל כבר לא עומד לו. כאילו הוא מחזיק רק פעם אחת לסקס אחד. האם זה נורמלי שגבר לא יכול לעשות סקס אפילו עם /בלי מנוחה פעם שניה ושלישית? אני יודעת שהגבר והאישה שונים. אישה גומרת הרבה פעמים בזמן בסקס.( אנו בזוגיות שניה שתינו הורים לילדים איננו צעירים ומבינים איך הכל הולך)

שפיכה מהירה היא בעיה נפוצה בקרב גברים. אם הסקס הוא עונה על הציפיות שלך אז למה לחפש ... שנית הכן גברים ונשים שונים אחד מהשני. לרוב גברים כאשר הם גומרים הם נותרים ללא אנרגיה לפעם נוספת. ככול שהגיל עולה הם יותר מתקשים לבצע פעם נוספת באותו מפגש מיני.

מנהל פורום סקסולוגיה