צורת איבר שמשפיעה על יצירת קשר מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/05/2019 | 12:01 | מאת: ערן

היי חמדה אני גבר בן 23 ומאוד מעוניין ביצירת קשר זוגי אך צורת איבר המין יוצרת לי מעין מחסום פסיכולוגי בעניין, אפרט: במצב זיקפה איבר מיני מגיע ל 11 סנטימטר וכשרפוי הוא מאוד מאוד קטן והרבה פעמים נכנס פנימה לתוך בסיס אזור הערווה, בצורה שלא ניתן לראות איבר רק פיסת עור קטנה. ךפעמים יוצא לבד ולפעמים נדרשת הוצאה של האיבר על ידי משיכת העור אחורה. מבדיקה קצרה באינטרנט מצאתי שקוראים למצב זה "פין חבוי" והוא קורה בגלל עודף שומן אבל אני כלל לא שמן (אמנם גם לא רזה) לשם הדוגמה אני מידה 36 במכנס, ככה שאין לי עודף משקל גדול, ולכן לא נראה לי שעודף משקל יוצר את הבעיה במקרה שלי. ולעניין, מצב זה מפריע לי מאוד ביצירת קשרים מיניים וזוגיים שכן אני מאוד מתבייש באיבר ובצורתו, וכל הזמן חושב באיזה שלב של היכרות עם אישה אני צריך לספר לה על בעיה אסטתית זו או שמא לא לספר ולתת לה לגלות לבד העניין הזה מהווה אישיו רציני עבורי ואני לא יודע איך להתמודד עם זה אשמח לעצות בנושא בתודה מראש

איבר מין חבוי הכן נפוצה יותר אצל אנשים שמנים. גודל של 11 סמ איבר בזיקפה זה ממוצע כך שאין לך כול סיבה לדאגה . אם זה גם גורם לחרדת ביצוע אז אני מבינה שהמוח שלך עובד שעות נוספות בכיוונים לא נכונים. חשוב להרגע. אולי כמה שיחות עם מטפל/ת מיני/ת יוכלו להרגיע אותך.

מנהל פורום סקסולוגיה