פנטזיה מינית שונה במציאות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/05/2019 | 03:55 | מאת: אנונימי

היי, אני בן 25 , גיי. לאחרונה אני מנסה להתגבר על איזה פחד ממין אנאלי בתור הצד המקבל. אך תמיד הפנטזיה שלי אני רואה איך אני נהנה ומבקש עוד לעומת מבחן המציאות שאני מרגיש פשוט סובל.. האם יש פתרון?מדוע אני פחות משוחרר המציאות לעומת הפנטזיה והאם ניתן לסמוך על פנטזיה כאינדיקציה למדינה במיטה

יתכן מאוד שאתה מאוד לחוץ בזמן קיום יחסי מין אנלים לכן זה מאוד כואב לך. כדאי ללמוד לשחרר את השרירים להשתמש בחומרי סיכה על מנת שלא תסבול.

מנהל פורום סקסולוגיה