איבר מין של הגבר- בעיה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/05/2019 | 11:17 | מאת: אור

שלום רב, אני יוצאת עכשיו עם מישהו שבסיטואציה מינית ראיתי את איבר המין שלו במצב זקפה. איבר המין שלו היה ארוך והקצה שלו, הסוף שלו מתעקל כלפי מטה. אני קצת בהלם מהמקרה, רציתי לדעת אם זה מהווה בעיה והאם אפשר לקיים יחסי מין? הרי איבר המין צריך להיות זקוף גם בקצה על מנת שיוכל להכנס פנימה. סליחה על התיאור אשמח לעזרה

איבר המין הזיכרי הכן צריך להיות זקוף. יתכן מאוד והוא סובל מאיזה שהיא עקמת הפין. אם הוא לא התלונן שזה מפריע, לך זה לא צריך להיות כול כך משנה. בכול מקרה אם הוא לא עשה בדיקה רפואית בנדון זה הזמן. הרופא המומלץ לעניין הוא אורולוג.

מנהל פורום סקסולוגיה