חגורת צניעות מונעת זקפה לגבר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/04/2019 | 08:39 | מאת: בני

שלום רב! בת זוגתי ממש רוצה שאלבש חגורת צניעות לגבר בזמן אקט מיני. חפשתי מידע באינטרנט לגבי הסיכונים ולא מצאתי תשובה חד משמעית וברורה האם ההתקן יכול לפגוע באיבר וסביבתו ובאיזה שימוש. האם את יודעת תשובה ברורה אם השימוש יכול להזיק ובאילו תנאים ולאיזה פרק זמן אפשר אם בכלל? המכשיר מונע זקפה למעשה. תודה רבה על המשוב וחג שמח!

חגורת צניעות לגבר לדבריך מונעת זיקפה, השאלה אם תהיה מגורה במהלך המפגש המיני ותהייה זקפה למרות החגורה סביר להניח שלא תרגיש נוח. זה כמו ללבוש ג'ינס מאוד צמוד. זה יכול להיות בעתיד זה יכול לפגוע בפוריות.

30/04/2019 | 18:43 | מאת: בני

תןדה רבה על תשובתך, ולמה שיפגע בפוריות?

יש לחץ על הצינורית שמיצרת זרע ואז זה פוגע באיכות הזרע

מנהל פורום סקסולוגיה