חשק מיני זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/04/2019 | 12:45 | מאת: בן 28

שלום אני בן 28, ובזמן האחרון אני חווה סוג של חרדת ביצוע. הדבר התחיל בגלל שלפני חצי שנה לקחתי שבוע ימים כדורים נגד התקרחות והפסקתי כי ראיתי שיש תופעות לוואי ונלחצתי ממש, לאחר שבוע הפסקה עשיתי בדיקה ואוננתי ראיתי שהכל חזר לעצמו זקפה מלאה אורגזמה מלאה הכל רגיל, לאחר חודש הייתי עם בחורה מזדמנת בתוך האוטו שרצתה לקיים איתי יחסי מין, בהתחלה שהבגדים היו עליי הוא עמד ואז ברגע האמת נפל, הייתי בטוח אולי בגלל הלחץ שהשרתה עליי, לאחר יומיים הייתי עם בחורה אחרת בבייתי והכל הלך בסדר, עמד לבד אף ללא עזרה מהבחורה וגם לא היה לי בראש על איזה בעיה, לאחר חודש הייתי עם עוד בחורה ברכב והיא ירדה לי והוא עמד לבד ללא מגע ושוב גם כאן לא חשבתי על כלום והייתי על אלכוהול. אבל לאחר תקופה התחלתי לחשוש שאולי מה שקרה לי קשור לתרופה ההיא שלקחתי, למרות כל ההסברים שהיו לי דווקא מקרים ללא הפרעות לאחר ההפסקה וגם שבזמן האוננות הזקפה הייתה חזקה מאוד אך עדיין מאז כל בחורה שאני מביא אני מנסה להוכיח לעצמי שהכל בסדר ואז אני חושב על זה ואז הוא לא עומד ואני לוקח קמגרה כדי לגבור על הבעיה.האם הבעיה היא פסיכולוגית לדעתך או רפואית? כלומר האם אדם שמגיע לזקפה באוננות אך לא עם בחורה זה מעיד על בעיה רפואית? זאת אומרת האם יש סוגים לזקפה או שאם הוא עומד באוננות אז הכל בסדר.?

לפי הסיפור מאוד ברור כי בנית לך סרט מורכב בראש. אם יש זקפה באוננות אז אין בעיה רפואית.

מנהל פורום סקסולוגיה