חוסר חשק מצד הבת זוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/03/2019 | 18:13 | מאת: אורי

שלום, אני בן 27 וגר בת זוגתי כבר למעלה משנתיים. כבר למעלה משנה, שאני יוזם כמעט בכל המקרים את הסקס, ופעמים רבות אני גם מסורב בטענות של ״לא יקרה היום״ וכמובן שאני מכבד את רצונותיה. נכון להיום אנחנו שוכבים כפעם עד פעמיים בשבוע. לשאלתי, מרגיש לי שבכל פעם שאני מכוון לשכב (למשל מנסה להתחיל משחק מקדים) היא נסגרת ושמשהו מרתיע אותה. היא נהיית קרה וכתוצאה מכך אני מתבאס ולפעמים קצת כועס שלא בשליטה. ניסיתי לדבר איתה על זה, אבל לא הצלחתי להבין אם יש סיבה לכך או מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה. מה עלי לעשות? תודה מראש

אני מבינה שאתה מוטרד. יתכן ויש לבת הזוג שלך איזה שהוא קושי בחלק המיני. לחץ מצידך לא ישפר את ההרגשה שלה. על מנת לעזור לה אולי כדי לכם להתייעץ עם אשת מקצוע ולנסות להבין מה קורה בניכם, או אצלה בתחום המיני. אם אתם גרים במרכז אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ולקבוע פגישה.054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה