לחץ בפי הטבעת בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/02/2019 | 18:05 | מאת: הודיה

שלום בן זוגי ואני אוהבים להתנסות בתנוחות שונות, הבעיה היא שאני לא מצליחה להשתחרר לגמרי במהלך הסקס משום שיש תנוחות שגורמות לי ללחץ בפי הטבעת ונוצרת הרגשה כאילו שאני צריכה לשירותים למרות שזה לא קרה אף פעם אבל עדיין זה גורם לי לאי נוחות ממש. בנוסף, מה יכול להיות גורם לכך שאני לא מצליחה לגמור מחדירה אף פעם? תודה רבה

האם אי פעם גרמת מחדירה? 96% מהנשים לא גומרות מחדירה אלא מגירוי דגדגן אולי את שייכת אליהן. יתכן כי תנוחות מסוימות יש לחץ על איזור פי הטבעת ואז את מרגישה את הצורך לשרותים. תמצאי את התנוחות שהכי נוח ונעים לך לא הכול מתאים לכולם.

21/02/2019 | 13:55 | מאת: הודיה

לא גמרתי מחדירה. השאלה אם יש דרך כן להצליח? והאם יש פיתרון לנושא השני?

כפי שציינתי אולי את לא מאלה שגומרות בחדירה. לגבי הלחץ בפי הטבעת זה כנראה המבנה האנטומי שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה