שאלה כללית על חינוך מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/02/2019 | 15:34 | מאת: רועי

שמתי לב שלאחרונה צצות לי כל מיני תהיות שקשורות לחינוך מיני, ובעיקר בכל מה שקשור למין בטוח. למשל התחלתי לתהות לאחרונה כמה זה בטיחותי מבחינת מחלות מין שמישהי יורדת לך, ומה הסבירות להיכנס להריון אם בחורה שכחה לקחת גלולה בשעה מסוימת (אבל בכל שאר הזמן לקחה) ושכבנו קצת אחרי. רציתי לשאול האם ידוע לך על מקור אמין שבו אוכל לקבל מידע מפורט ומסודר על כל הנושא הזה של חינוך מיני ומין בטוח (נניח, איזה שהוא ספר או אתר)?

השאלות שלך הכן מגיעות מתחום של חינוך מיני. הכתובת הכי טובה למענה לשאלותיך הוא האתר של "דלת פתוחה" תוכל גם התקשר ואף לקבל תשובות לכול השאלות.

מנהל פורום סקסולוגיה