מקווה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/01/2001 | 13:20 | מאת: fooky

שלום, אני נשואה, השומרת על מקווה, כיוון שאיני נוטלת גלולות (בעיות הורמוניות) משך המחזור שלי הוא כשבוע ולעיתים אף יותר, כך שמחצית מהחודש בעלי ואני לא יכולים לקיים יחסי מין. התקופה הזו בלתי נסבלת ולעיתים גורמת לי להיות מאוד עצבנית. 1. עצות להתמודד עם המצב? 2. האם תקופה ממושכת זו של אי קיום יחסי מין יכולה לגרום לפגיעה ו\או ירידה בהורמון המין הנשי או הגברי? אובדן חשק? תודה.

12/01/2001 | 20:12 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום! אי-קיום יחסי מין לתקופות קצרות לא גורם בד"כ לירידת רמות ההורמונים. בכדי להתמודד עם המצב אתם יכולים לעשות שני דברים: דבר ראשון-אפשר לקיים מגע מיני בלי חדירה.הדבר מהנה וגורם גם לפורקן ועל ידי כך מונע "הצטברות של אנרגיות שלליות". חוץ מזה אני מציע לפנות לרופא נשים שלך ע"מ שיתאים גלולות הנכונות(לא הבנתי מהי הבעיה ההורמונלית שלך אך ברוב המקרים ניתן למצוא שילוב של תרופות). בהצלחה

14/01/2001 | 12:19 | מאת: fooky

ראשית, תודה על התיחסותך. שנית, הבעיה ההורמונית שאני סובלת ממנה היא התפוצצות נימים ברגליים, ניגשתי למספר גיניקולוגים והבנתי שלא אוכל להשתמש בגלולות מבלי לגרום את הנזק הנ"ל. שלישית, עניין המקווה לא קשור לחדירה בלבד אלא כל מגע או קירבה בין בני הזוג אסורה

מנהל פורום סקסולוגיה