לא מצליח לגמור ולהגיע לזקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/01/2019 | 17:47 | מאת: מור

שלום, חבר שלי בן 24 אנחנו יחד כבר שנתיים וחצי ובתקופה האחרונה הוא לא מצליח לקבל זקפה וגם אם זה עומד בהתחלה זה יורד אחרי כמה שניות כבר תקופה ארוכה שהוא לא גומר ואני לא יודעת מה לעשות. היינו אצל אורולוג מומחה בעבר הוא הביא לו כדור (לא ויאגרה) והכדור עזר לתקופה אבל עשה תופעות לוואי קשים בחילות, סחרחורות ודפיקות לב מואצות. לפי הבדיקות שלו אין לו בעיה הורמונלית (יש לו אליקובקטור למרות שלא נראלי קשור) אני מאוד אוהבת אותו אבל מתוסכלת המון וכבר חושבת על פרידה..

04/01/2019 | 18:37 | מאת: מור

בנוסף הבנתי שכאשר הוא מאונן הוא מצליח להגיע לזקפה ומצליח גם לגמור אבל לאחר זמן ממושך האם זה אומר שהוא כבר לא נמשך אלי?

בעיות הזיקפה של החבר שלך לא קשורות אליך. יתכן ויש לחבר שלך אישויים עם אינטימיות ועקב כך נוצרת הבעיה. הוא לא צריך לפנות לאורולוג אלא למטפל/ת מיני/ת מתחום הפסיכולוגי. אם אתם גרים במרכז אתם מוזמנים ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה