דבר מטריד אותי מאוד מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/11/2018 | 02:42 | מאת: אנונימי

אני בן 33 סטרייט לא נשוי,נמשך לנשים ואף פעם לא הרגשתי שאני נמשך לגברים ! בעבר ומדי פעם הייתי מפנטז על סרטי פורנו של קוקסינלים בקיצור תמיד בקיום יחסי מין עם בחורה הייתי אוהב שנוגעת לי בפי הטבעת או מלקקת הדבר התפתח שמאוד אוהב שתחדיר את האצבע שלה לפי הטבעת ! אחרי שאני גומר אני מתחיל להתחרט ונהיה לי הרגשה לא טובה ! האם אני הומו האם אני דומיני? אני יודע שזה לא כזה גברי אבל אני לא מבין מה אני ואני לא רוצה לעשות את זה יותר ! איך אפשר , איך אפשר לא לדרוש את זה ולשכות ולהתפטר מזה ולהיות כמו כל גבר סטרייט רגיל בבקשה תני תשובה מפורטת שבאמת תעזור לי

משיכה מינית לקוקסינלים אינה מעידה על נטייה מינית הומוסקסואלית. כנ"ל גירוי באיזור פי הטבעת. אולי כדאי לך לבדוק מדוע הדברים אלה מעוררים אותך מינית ?

מנהל פורום סקסולוגיה