שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/10/2018 | 09:57 | מאת: לין מתל אביב

נשואה שנתיים ולצערי לא מצליחה ליהנות מיחסי מין סדירים. הבעיה שבעלי גומר עוד לפני החדירה ממש בפתח ולוקח לו להגיע לזיקםה אחרי שעה. עם כל המשחקים והגירויים שאני מבצעת פשוט לא עומד לו ואני מאבדת את הסבלנות ומתייאשת. ניסינו כדורי ויאגרה וזה לא עזר. הציעו לו את הסיאליס וזה גרם לו לדפיקות לב. בעלי בחור בריא אבל נושא המין לא תופס אצלו מקום חשוב.אותו זה גם מתסכל אבל פשוט אין זיקפה!! בעצת חברה קניתי ויברטור כדי להשלים את ההשתוקקות לאיבר מין בתוכי. האם נהגתי נכון ובכלל מה את מציעה?

שפיכה מהירה היא תופעה שכיחה בקרב גברים. את יכולה לאונן עם ויברטור זה לא צריך להפריע. אבל במקביל כדי לפנות לייעוץ על מנת לשפר את ההנאה המינית של שניכם ביחד ולא כול אחד לחוד.

מנהל פורום סקסולוגיה