משיכה מינית לפסיכולוגית שלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/09/2018 | 11:32 | מאת: דביבון

שלום , אני בחור בן 31 והתחלתי לפני כחודשיים טיפול אצל פסיכולוגית קלינית , כשבפגישות האחרונות מצאתי את עצמי מידי פעם מעיף מבט על החזה שלה , סורק את הגוף שלה... הלק שהיא שמה ... ומייד כשהייתי עושה זאת הייתי משפיל מבט כאילו נבוך מעצמי וממה שאני בוחן למולי. כנראה שזה היה מודחק אצלי אבל לאחרונה הבנתי שאני נמשך אלייה מינית ויש לי כלפייה פנטזיות מיניות ותשוקה אולי בגלל מה שאני מייחס אלייה. אני לא יודע אם היא שמה לב לזה או לא אבל בפגישה האחרונה לפני שהלכתי הצטלבו בינינו המבטים לכמה רגעים והרגיש לי שזה יצר מתח באותו הרגע. חשוב לי להדגיש שהיא אישה מבוגרת כבת 60 אני לא מרגיש שזה מפריע לטיפול מאחר ואין לי כוונות או ציפיות לממש את הפנטזיות שלי כלפייה. השאלה שלי האם זה יהיה בסדר לשתף אותה בזה ?

שיתף הפסיכולוגית שלך בפנטזיות מיניות הוא חשוב . השאלה באיזו גישה טיפולית היא עובדת. אם היא עובדת בגישה הדינמית אז חשוב מאוד לשתף אותה. גישות אחרות זה תלוי .

מנהל פורום סקסולוגיה