זקפה חלשה בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/09/2018 | 14:26 | מאת: יו

שלום אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין מלאים ונמצאים כמעט שנתיים ביחד לצערי בפעמיים האחרונות אני חש זקפה חלשה אני מצליח להעמיד את האיבר רק אחרי שאני עושה ביד וגם אז אני חודר אליה והזקפה יורדת יש לנו מערכת יחסים בריאה ונעימה ים המון אהבה משכן בזצן שעשינו סקס היה לנו מאוד חם שנינו הזענו מיםלא היה מזגן האם הסיבה יכולה להיות מהחום? ואם לא איזה טיפול אפשרי?

ירידה בזיקפה בגיל צעיר יכולה להיגרם בעיקר בגלל בעיות של מתח ולחץ. לא קשור לחום החדר.

מנהל פורום סקסולוגיה