העדפת בן זוג למין אוראלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/08/2018 | 11:03 | מאת: לינוי

שלום, אני [בת 41] ובן זוגי [46] 8 חודשים במערכת יחסים טובה ויציבה, תקשורת פתוחה, כבוד הדדי. בן זוגי מתחילת יחסינו ציין כי נהנה יותר ממין אוראלי או "ביד". לי אין בעיה ואוהבת ונהנית מזה. הוא מספק אותי גם בדרכים אלו. העניין שהוא לא נהנה מחדירה בגלל המאמץ ושפיכה מוקדמת [ניסינו ספריי ובינתיים בסדר כך שנשאר עניין המאמץ].. לאחרונה העלה בפניי כי היו פעמים שנמנע מלהכנס למצבים אינטימיים כדי שלא ארצה להמשיך הלאה "ואז כל המאמץ הזה".. אני אובדת עצות כי לא רוצה לאבד את הקשר [פרק ב'], והכל מעולה רק לא רואה עצמי מוותרת על חדירה והתעלסות מתוך אהבה למשך חיי. מבחינתו אם היתה חדירה פעמיים שלוש בחודש זה מספיק.

האם ההימנעות שלו נובעת רק מפחד מפני שפיכה מהירה? יש עוד דרכים להתמודד עם הנושא של שפיכה מהירה מלבד הימנעות. אפשר לפנות לפגישת ייעוץ ולקבל הצעות נוספות לבעיה המתוארת. אם אתם גרים במרכז ניתן ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

07/08/2018 | 13:36 | מאת: לינוי

תודה על התשובה המהירה. לא פחד משפיכה כי מצאנו פתרון לזה, אלא פחות נהנה, מעדיף אנאלי. השאלה אם זה לא נדיר כי אני אישית לא נתקלתי בגבר שלא אוהב סקס, חדירה. מעדיף מגע ליטופים אנאלי אבל חדירה לא עושה לו את זה פחות נהנה מזה.............................................................................................................

גברים בדרך כלל נהנים גם מחדירה אנלית וגם וגינלית. חדירה אנלית החיכוך גדול יותר. ככול שתעשו יותר חדירה אנלית הוא לא יוכל להנות מחדירה וגינלית. לכן אני מציעה להספיק לגמרי עם החדירה האנלית וללמד את איבר המין להינות מחדירה וגינלית

08/08/2018 | 10:14 | מאת: לינוי

סליחה על הטעות, התכוונתי שמעדיף אוראלי מאשר חדירה. לאנאלי לא הגענו עדיין..

גם מין אורלי גירוי שונה מחדירה.

מנהל פורום סקסולוגיה