מצב לא נעים ומביך

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/07/2018 | 10:39 | מאת: סימה

אני ובעלי נשואים 5 שנים ושנינו בשנות השלושים. תמיד אהבתי לענג את עצמי עם הדגדגן. עם בעלי אני לא מצליחה לגמור בחדירה ורק בזה שהוא מגרה אותי עם הידים בדגדגן. מכיון שהרגשתי צורך לרצות אותו זייפתי אורגזמות בחדירה וזה גרם לו לתחושה טובה. אלא ברגע שהוא היה נכנס למקלחת הייתי מענגת את עצמי וגומרת ללא ידיעתו. כך זה נמשך תקופה ארוכה שבוע שעבר הוא נכנס להתקלח ואני כדרכי התחלתי לענג את עצמי ותוך כדי גמירה הוא יצא ולא שמתי לב. בעצם הוא הבין שיחד איתו לא גמרתי. מאז הוא לא שוכב איתי וכל ההתנצלויות שלי לא עזרו. הוא מרגיש מרומה. אני חסרת אונים!!! ניסיתי לענג אותו בכל המצבים שהעלתי בדעתי אפילו דברים שלא חלמתי עליהם רק כדי לרצות אותו. בימים הראשונים הוא היה פסיבי עד שכבר 2 לילות שאני כבר מותשת. פשוט הוא רוצה עוד ועוד עד ל 3 שפיכות שלו. כרגע הוא התפייס איתי וכפיצוי הוא רוצה את כל הדברים שעשיתי לו עד שהוא ירגיש שבע. והבטחתי לו שלא אזייף אורגזמות. 2 דברים מפריעים לי. מרגישה שהוא מנצל אותי לעשות דברים שאני לא הכי מעוניינת. יש תנוחה שהוא קורע אותי וברגע שאני צועקת הוא נהנה וגומר. אני נורא אוהבת אותו אבל הגענו למצב לא בריא ביחסים בינינו. חשבתי להכנס להריון דבר שהוא רוצה אבל אני לא כל כך. מה את מציע באופן כללי?

אין ספק שלי התאור שלך הגעתם למצב לא טוב ביחסי מין שלכם. נראה לי שצריך התערבות של איש מקצוע. מטפל מיני שיעשה סדר בדברים גם לו וגם לך. אם אתם גרים במרכז את מוזמנת לי קשר 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה