כאבים בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/06/2018 | 13:00 | מאת: יעל

שלום רב אני בת 36 ואני כל חיי סבלתי מכאבים לאחר בירור עם סקסולוגית אובחנתי כסובלת מ-וסטיבוליטיס ברמה בינונית. הומלץ לי על פיזטורפיה רצפת אגן (ממתינה לתור שיהיה רק באוקטובר) וכמו כן להשתמש בעזרקאין לני קיום יחסי מין, הבעיה היא כשקראתי את העלון של המשחה נאמר שם שזה לא ניתן לחולי אפילפסיה. הבנזוג שלי הוא חולה אפילפסיה האם זה אכן מסוכן לחולי אפילפסיה כמו שנכתב או שיש דרך כן להשתמש במשחה הזאת למען הקלה בקיום יחסי מין. אני יודעת שהרבה פעמים שמים את המשחה מחכים שהאיזור ירדם ואז שוטפים כדי שהאיבר שלו לא ירדם האם זה מתאפשר גם במצב כמו שלי? אני מאוד חוששת להשתמש בזה.

הדרך הטובה ביותר להתמודד עם השאלה שלך היא לחזור לרופא שטיפל בך ולשאול אותו. לא הסתמך על המידע שיש בגוגל.

מנהל פורום סקסולוגיה