ישלי חבר ואנחנו הרבה זמן ביחד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/06/2018 | 19:47 | מאת: חסויה

אני ילדה מבית דתי ושכבתי פעם מקדימה וסיפרתי להורים ששכבתי אוקי עכשיו אני צריכה לעבור ניתוח להחזרת קרום הבתולין (אני רוצה לא ההורים) ולפני כמה ימים חבר שלי ביקש ממני שנעשה אנאלי וקראתי באינטרנט שאם עושים אנאלי לא יודעים שעשינו ואני קצת חוששת שהרופא שתעשה לי תניתוח תגיד להורים שלי שקיימתי מין אנאלי ואחרי שעשיתי אני רוצה לעשות שוב אבל פוחדת שהם יגלו...את חושבת שהם יכולים לגלות?

מין אנאלי בניגוד למין ווגינלי לא ניראה. במיוחד אם את מודאגת מההורים שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה