א- מיני?.....................

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/06/2018 | 19:20 | מאת: ל

שלום לך בעלי ואני נשואים 3 שנים והכרנו שנה לפני החתונה. אני בת 43 והוא 48.שנינו בריאים, בעלי אוהב מאד ספורט וגם אני קצת. שנינו נראים טוב. הבעיה שלנו שבעלי מאז שאני מכירה אותו לא יוזם סקס, אין ביננו תשוקה מינית, עושים סקס אולי פעם בחודש גם בהתחלה זה היה ככה, אבל לא ייחסתי חשיבות, אני לא גומרת והוא גם מתקשה לגמור , אין לו זקפה ואנחנו משתמשים בויאגרה. עם החברים הקודמים שלי, היתה אווירה מינית תמיד, טיזינג, תשוקה, מיניות במיטבה. וכאן אין אווירה מינית, אני אוהבת אותו מאד והוא אותי, הוא גבר טוב ונפלא, אבל חסרה לי מאד תשוקה ויחסי מין, לו לא ממש חסר, הוא אובססבי לגבי הספורט, אני תמיד אומרת לו שהלוואי והיינו עושים סקס כמו שהוא חייב לעשות ספורט, שזה 4 פעמים בשבוע. אולי הוא א- מיני. מה עושים? תודה

כתבת רק את ההיסטוריה המינית שלך לא נאמר דבר על ההיסטוריה המינית שלו. דווקא העיסוק בספורט יכול לשפר את החשק במידה וזה לא עושה לבן הזוג שלך את זה ,אולי יש בעיה אחרת שצריך לבדוק אותה. אם אתם גרים במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר בנייד 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה