איך למשוך את תשומת הלב של הגבר ולהיות סקסית איתו?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/05/2018 | 21:57 | מאת: קים23

שלום, אני עוד מעט בת 17 וחצי ויש לי חבר שממש בקרוב אנחנו שנתיים ביחד. אנחנו מקיימים יחסי מין יחסית כבר הרבה זמן והכל בסדר ,אבל אני רוצה משהו חדש ביחסי מין שלנו להפתיע אותו להיות סקסית יותר איתו ולתת לו את ההרגשה שירצה אותי יותר(הכוונה כמו שלובשים את הביגוד היפה והסקסי הזה) . אבל כל הזמן עולה לי המחשבה הזאת שאני לא בוגרת לזה עוד כלומר שכל העניין הזה יותר לנשים ולא לנערה (יכול להיות שאני טועה) למרות קניתי כבר שמלה סקסית לבנה עם בד מיוחד. וגם אני טיפה ביישנית בעיינן הזה.. אני מאוד אשמח לייעוץ איתכם ואם אני טועה לגביי העניין שאמרתי אשמח לכל מיני טיפים איך למשוך אותו שירצה אותי ממש אם זה לבוש סקסי, דיבור מושך ובזמן קיום יחסי המין להוציא קולות , נשימות עמוקות שהם ידליקו אותו לדבר אליו איכשהו , לנשק אותו בצוואר וכו

כפי שציינת את עוד צעירה מידי לעשות את כול מה שתיארת. תהני ממין ראשוני ואל תרוצי מהר מידי יש לך עוד חיים שלמים לעשות סקס. אם תעשי הכול היום מה השאר להמשך....

מנהל פורום סקסולוגיה