בן זוג לא יוזם ואינו מסביר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/05/2018 | 13:50 | מאת: הדס

שלום לך, בן זוגי ואני מעל שנתיים ביחד . אני גרושה עם ילדים והוא רווק עם ילד. גרים ביחד והבעיה היחידה שלי היא שהוא אף פעם לא יוזם יחסי מין . אני היחידה שיוזמת . שאלתי אותו על זה מספר פעמים וזהו גם הדבר היחיד שאינו מוכן להסביר.הוא נסגר בשניה ואינו מסביר. מאוד אוהבים זה את זה והיחסים שלנו טובים מאוד . אשמח לעצתך .

האם העובדה שבן הזוג לא יוזם גורמת לזה שלא יהיו יחסי מין? אם את יוזמת הוא נענה? איך היחסי מין האם הם מספקים? אם התשובות לשאלות האלה שכן יש יחסי מין והם מספקים והוא תמיד נענה ליוזמה שלך אז תרפי כרגע . אם לא אז יש בעיה שאולי כדאי להתייעץ עם מטפל מיני.

מנהל פורום סקסולוגיה