רגשות אשמה באוננות בגלל הדת....

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/05/2018 | 21:56 | מאת: ###

היי לפעמים שאני מאוננן אני מרגיש ת0עמים רגשות אשמה. גדלתינבבית באיזור דתי היום. אני דתי חזרתי בשאלה. אבל לפעמים שאני מאוננן הכל זאת אני מרגיש משהו שעוצר אןתי מלגיע לאורגזמה מלאה בעברנשתחררתי מההרגשה הזאת אבל לפעמים זה חוזר אליי. אין שום כוונה לדת או משהו כזה אזרצתי לשאול עםיש משהו שאפשר לעשות. בשביל לא להרגיש אשמה כזאת?

רגשות אשמה בגלל דת היא בעיה של חינוך. הדרך להתמודד היא לעבוד על זה עם איש מקצוע. לנסות להבין את רגשות האשמה האלה .

מנהל פורום סקסולוגיה