זמן רב ללא אינטימיות, שאלה על נערות ליווי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/05/2018 | 21:26 | מאת: רועי

שלום. אני מקווה שהשאלה שלי במקום, אם לא אני מתנצל. כבר הרבה זמן שלא הייתי עם אישה, הן בשל ביישנות והן בשל תקופה ארוכה בה, בעקבות בעיה רפואית, סבלתי מאין אונות. כעת המצב תקין ואני מחפש אינטימיות. חשבתי להזמין או לבקר נערת ליווי, מאחר ועבר כל כך הרבה זמן, אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט לא מרגיש לי מתאים. אני מחפש לשחזר ערב אינטימי עם בחורה נחמדה, ולא בחורה עם חזה מוגדל וכד'... במידה ואכן יש לכם אפשרות לענות לשאלה כזו, היכן אני יכול להכיר נערת ליווי שכזו? תודה. ושוב, מתנצל אם השאלה אינה במקום.

הרצון שלך לקיים ערב אינטימי עם נערת ליווי הוא קצת בעייתי. זאת משום התפקיד שלה .למיטב ידיעתי האינטרנט מלא במודעות על נשים שונות . אתה צריך לחפש פשוט.

מנהל פורום סקסולוגיה