אוננות וחיי מין.......

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/04/2018 | 07:29 | מאת: ****

היי אני בן 29. ורצתי לדעת איך אם אני מכור לאוננות ואם זה רע מאוד שאני נצא בוא אני מאונןנמשהו כמו פעמים ביום כל יום לפעמים אפילו 5 פעמיים ביום עד שאני מגיע לאורגזמה אחרת זה לא מספק אותי כמובן תוכן כדיי צפייה בפורנו כי רק ככה אני מצליח להגיע לרמת גירויי גבוה מספיק אני מאוננן מגיל 14 15 עד עכשיו לעניין אחר אם להודת על האמת עדיין לא היה סקס אמיתי לא זוגיות ולא משהו קרוב לזה כי הרגשתי שאני רוצה רק סקס לא הרגתי צורך בקשר רציני אלא רק סקס הגב אני גם לא בטוח שאני יכול ליהות מחוייב לאותה שאני יהיה איתה בזגיות רו רותה שאני הינשא לה זאת אני חשכב איתה ושעה אחריי לשכב אם אחת אחרת ככה כל כל הזמן שגם זה דבר שמפריע לי קצת עוד אחד אני מקבל זיקפה כל פעם שאני חושב על מין או שאהי רואה אישה או בחורה במחשך או על פורונו העניין הוא של שזה קורה באירועים וזה קצת מביך דיברת איתי על זה פעם ואמרת משהוו על כדורים אני קצת מפחד לקחת אותם בגלל תופעות לואיי ואני בגלל שאני גם מתבייש האם יש דרך אחרת לטפל בנושא?

אוננות יתר זה כבר ברמה של התמכרות. כדאי לך לטפל בהתמכרות הזו באופן מקצועי. עם אנשי מקצוע מומחים להתמכרויות למין. אם אתה גר במרכז אתה יכול ליצור קשר איתי בנייד 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה