שלום יש לי שאלה קשה על אשתי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/04/2018 | 19:01 | מאת: ראובן

אני נשוי תשע שנים. חיי המין טובים ומספקים עד אתמול. שחזרתי מהעבודה מוקדם ועליתי למעלה והצצתי וראיתי את אשתי מאוננת בחדר שינה ומעיה לסיפוק ממש חזק ושונה ממה שאיתי. מה שהפריע לי היא לא ראתה ולא שמעה ואוננה בפראיות עם ויברטור ממש עבה. זה מאוד פגע בי שתמיד חשבתי שהיא מסופקת מגודל האיבר ותמיד החמיאה לי ועכשיו אני תופס אותה מתענגת על איבר גדול פי שתיים ויותר משלי. למה היא עושה את זה ומה אני יכול להגיד לה שאני מאוד פגוע.

העובדה שאשתך אוננה יכולה רק להעיד שיש לה צרכים מינים והיא יודעת לתת להם מענה. מה היה קרה אם אתה היית מאונן והיא הייתה רואה אותך מתענג מאישה אחרת?, אני מניחה שזה גם קרה בעבר שאוננת מול פורנו. ויש נשים שגם נפגעות מזה. על מנת שלא תמשיך לנהל סרטים בראש כדאי לפתוח שיח בנושא המיני בכלל.

17/04/2018 | 17:13 | מאת: ראובן

אני פגוע מזה שאוננה עם וייברטור גדול. אין לי בעיה שאוננה הבעיה שהגיעה לסיפוק מויברטור כזה גדול ותמיד היתה מחמיאה לי. שאפילו לא דומה הגדול הרבה יותר עבה וגדול. השקר מפריע ולא שאוננה. שהיא מסתירה ממני שאוהבת שאוהבת עבה וגדול מאוד ומזייפת איתי.

אם לא תדברו על הדברים זה לא יפתור מעצמו. וגם על העלבון שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה