איבר מין מבעד למכנסיים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/01/2018 | 23:51 | מאת: אלעד

שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה שלא נתקלתי באף אדם עם בעיה כזו. יש לי איבר מין בערך בגודל 7-8 ס"מ בריפיון. והבעיה היא כזו: 1. בכל מכנס שאני לובש(ספורט,ג'ינס,מכנס א' צבאי) יש בליטה במכנס שניתן לראות אותה 2. בנוסף גם כשאני יושב האיבר לא פונה כלפי מטה. כלומר: ניתן לראות אותו מבעד למכנסיים ואם במקרה בחורה יושבת עליי היא ממש תשב עליו. שני הגורמים הנ"ל גורמים לי ממש להתחבא, מרגיש שנוצרה לי חרדה חברתית בגלל זה, וזה מונע ממני חופש. ניסיתי למצוא פתרון: מכנסיים אחרות, תחתונים וכדומה אך שום דבר לא פתר את זה. אני מנסה להבין למה זה קורה וכיצד לפתור זאת, אך פשוט לא מצליח. זה מתסכל, מייאש וממש פוגע לי באיכות החיים. אשמח לעצה/דעה/דברי חוכמה. תודה!

אני מניחה שאם תבחר מכנס לא צמוד אז איבר המין פחות יבלוט. ככול שהמכנס יותר צמוד כך קורה שזה יותר בולט. בימנו יש גם תחתונים שהם יותר מחוטבים ומחטבים. שווה לנשות לשנות אגם בתחום הזה.

מנהל פורום סקסולוגיה