כדורי פנאפט קלונקס ירידה בכח

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/01/2018 | 16:43 | מאת: רון

אני לוקח כדורי פנאפט 6 מג ולפעמים קלונקס 2 מג לאחרונה לקחתי בפעם אחת הרבה קלונקס וראיתי שאני לא יכול להגיע לזקפה וגם אם כן אני לא יכול לגמור כרגע הפסקתי עם הכדורים האם המצב הזה הפיך ואם כן כמה זמן ייקח לי לחזור לקדמותו יכול להיות שזה נשאר בגוף כבר כמה ימים בבקשה עזרי לי אני לחוץ

הכדורים אשר אתה לוקח הינם כדורים שיכולים לגרום לתופעות לווי . אחת מהן היא ירידה בחשק ועקב כך מאוד יתכן בעיות בזיקפה. רצוי להתייעץ עם הרופא שנתן לך את הכדורים הנ"ל.

מנהל פורום סקסולוגיה