למנהלי האתר: זה לא רציני להסתתר מאחורי כינוי מומחה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/12/2000 | 00:38 | מאת: ממוש

מבלי לצין מי המומחה מה מומחיותו וכו הרי כל אחד יכול להסתתר מאחורי כינוי זה כפי שברפואה המשלימה לכל אחד מהצווות מופיע בשמו מן הראוי שכך יהיה גם כאן ואני מתאפק מלומר משהו לגבי קליניקה און

27/12/2000 | 17:16 | מאת: איתי ויזר

שלום גולש יקר קליניקה און היא רשת מכובדת ומוכרת לטיפול בבעיות אין אונות ושיפור התפקוד המיני. מסיבות של דיסקרטיות בחרנו מלכתחילה להמנע מהכנסת שמות הרופאים. עם זאת מצאנו טעם בטענתך זו, ואנו פועלים להכניס את שמות הרופאים ולהציגם מול הגולשים באתר, מאחר וגם אנחנו מאמינים כי גולשינו זכאים למידע זה. כפי שפעלנו בעבר, ונפעל בעתיד: מה שעומד לנגד עינינו הוא טובת גולשינו, והנה לראיה שבעקבות טענות של גולשים (ואתה ביניהם) שינינו את דרכי הפעולה. תודה על תשומת הלב בברכה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים

02/01/2001 | 18:01 | מאת: יעקב

אני מבקש להעביר לי רשימת הרופאים בנושא. אני מבין שהפציאנט רוצה להשאר באלמוניותו אך לא ייתכן שהרופא המטפל יהיה אלמוני. אני חושב שזכותו של הפציאנט לדעת מי יהיה הרופא המטפל ומה הם דרכי הטיפול. תודה, יעקב

מנהל פורום סקסולוגיה