זקפה יורדת באמצע האקט

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/12/2017 | 12:49 | מאת: Arma

היי לאחרונה יש לי בעיה שצצה ביחסי מין הזקפה פשוט יורדת לי באמצע החדירה זה לפעמים קורה תוך כדי אורגזמה , כלומר שאני גומר כשהאיבר מין שלי לא עומד במלואו , ולפעמים לא עומד לגמרי. כשזה קורה , והפרטנרית מנסה להחזיר אותו לאיתנו בכל דרך שהיא - זה פשוט לא עוזר , יורדת לי הזקפה ואיתה החשק המיני. זה יכול להגיע למצב שאני בשיא הזקפה ואני פשוט מרגיש אותה יורדת לאט לאט ויודע שזה או לגמור מהר לפני שהיא תרד , או שהיא פשוט תרד באמצע מבלי שגמרתי. אציין שלרוב זה קורה לי כשאני מנסה לעכב את השפיכה , כלומר מכווץ את השריר הpc קראתי שזה נובע בד"כ מלחץ , אבל אני אציין שאני לא חווה שום לחץ ומרגיז מאוד משוחרר עם הפרטנרית . אני נורא אשמי לעזרה , תודה מראש

זיקפה שיורדת במהלך יחסי מין כמעט בטוח שזה נובע מאיזה שהוא מתח. יכול להיות מתח עם הפרטנרית, עם ההיסטוריה שלך/ שלה. יכול להיות חרדה אחרת לא קשורה שמקבלת ביטוי דווקא בתחום הזה.

03/12/2017 | 13:45 | מאת: Arma

אני לא חש בשום לחץ תוך כדי האקט , אלא מתרכז בלהנות וברגע עצמו יכול להיות שזה משהו בתת מודע? מה את מציעה לעשות בכל זאת?

מנהל פורום סקסולוגיה