שחייה במים קרים והשפעה על זיקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/12/2017 | 16:31 | מאת: דוד

אני בן 30. יש לי במשך שנים בעיה של זיקפה חלשה/בינונית שאני מסוגל לפתור אותה רק כאשר לוקח ויאגרה או כדורים דומים. בלי כדור כמעט בלתי אפשרי לבצע חדירה וקיום יחסי מין תקינים. לאחרונה התחלתי לשחות בים בתקופה הזו שהמים די קרים. לאחר השחייה בים אני מרגיש כמו חדש. וגם בנוסף יש לי זיקפות חזקות מאוד באותו יום ולעיתים גם יום למחרת. דבר שכבר במשך שנים לא היה לי. אני שוחה כיום בטמפרטורה שהיא בין 25 ל22 מעלות שזה מאוד קר. בדר"כ הטמפרטורה בבריכה היא 29 מעלות ובים בקיץ הטמפרטורה היא 30 מעלות. איך המים הקרים משפיעים על הזיקפה?? תודה

בעיות זיקפה בגיל 30 לא אמורות להיות בשום צורה. אלא עם כן יש בעיה רפואית כול שהיא. או לחלופין חרדת ביצוע שויאגרה מצליחה לטשטש אותה. לשחיה אין כול קשר לזיקפה שלך. מאוד יתכן שכתוצאה ממאמץ זרימת הדם יותר טובה ואז יש זיקפה טובה. עצה ראשונה כדאי ללכת לאורולוג ולספר לו את הדברים. עצה שניה תבדוק למה אתה לוקח ויאגרה בגילך הצעיר.

מנהל פורום סקסולוגיה