סקס עם האישה שלי למה כבר כמעט ולא קיים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/09/2017 | 00:06 | מאת: אבי כהן

שנה טובה לך ד"ר גיורא אני ואישתי התחתנו שהיא היתה בגיל 37 ואני 31 יש לה ילדה מנישואים קודמים אנחנו נשואים 7 שנים ונולדנו לנו בן מתוק לפני שנתיים יש הרבה לחץ עצבים ומריבות בבית מאז שבא הילד אין לי כבר חשק מיני כלפיה ונראה לי שגם לה לא היא בת 44 היום..השאלה שלי היא כזאת.. האם יש נשים בנות 44 שבאמת סקס זה לא מה שכל כך מעניין אותם ומצידם לחיות כמעט ללא סקס? כי לא נראה לי שאשתי הולכת אם מישהו אחר אני בטוח שהיא אוהבת אותי אבל פשוט לא בא לה וגם לי האמת תודה מראש אשמח לדעתך..

לידה, טיפול בילדים ומריבות בין בני הזוג הם משביטי תשוקה. מאוד יתכן כי אשתך איבדה חשק בגלל היחסים המתוחים בניכם. היא חווה חוסר ביטחון בקשר ואז התגובה היא חוסר משיכה והימנעות מסקס. חשוב להתייעץ עם איש מקצוע בתחום המיני על מנת לבדוק האם יש דברים בגו. אני יושבת באיזור המרכז אם זה מתאים לכם אתם יכולים ליצור קשר 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה