חוסר זיקפה באוננות ובפורנו

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/08/2017 | 03:18 | מאת: מישהו

אני בן 29 לוקח ביום תרופות 40 מיל' רסיטל, 3 מיל' ריספונד ו- 100 מיל' רידזין. את הרידזין התחלתי ליטול לפני כ- 8 חודשים. הפעם האחרונה שהייתה לי זיקפה מלאה כמו בעבר הייתה לפני כחודשיים. מאז כמעט ואין לי זיקפה באוננות או בפורנו וגם אם יש אז איבר המין שלי לא ממש קשה. בסקס האחרון שלי, שהתרחש לפני כחצי שנה האיבר נפל אבל אחרי 10 דקות, ובאחד ממעשי הסקס שלפני כן ( ולפני שהתחלתי ליטול רידזין )לקח לי קצת זמן להגיע לזיקפה . האם הרידזין פגע לי ביכולת שלי לייצר זיקפה, ובעצם גם הרסיטל והריספונד " אשמים " במצב ? הפסיכיאטר שלי בינתיים אמר לי להמשיך עם כל הכדורים ובאותו המינון. אולי בכלל אין לי בעיה של זיקפה כי לא בדקתי את השפעת המצב החדש של התרופות על איך שאני מתפקד כשאני בסקס עם אישה ובעצם אין לי בעייה בזיקפה ?! מה אני אמור לעשות כדי למנוע בושה בסקס עתידי עם בחורה של היעדר זיקפה אפשרי? בינתיים הסקסולוג שלי אמר לי שאסור לי ליטול שום תרופה לייצור זיקפה ואפילו לא תחליפים טבעיים ללא מרשם רופא כי אני לא יודע איך זה מסתדר עם הכדורים הפסיכיאטריים שאני לוקח. מה לעשות ? ושאלה לידע כללי - האם יש מקרים ברפואה שויאגרה לא הצליחה לגרום ליצירת זיקפה ואז ממש חייבים לעבור ניתוח בשביל שתהייה זיקפה

הכדורים הפסיכיאטרים שאתה לוקח בהחלט יכולים להיות הבעיה לזה שאין לך זיקפה טובה. לגבי ויאגרה, ויאגרה היא לא הקוסם לבעיות זיקפה. נכון שהיא יוצרת זיקפה למי שיש חשק מיני. מי שהחשק המיני שלו מדוכא לא תהיה זקפה גם אם יקח ויאגרה. זיקפה לא מתקנים ע"י ניתוח. כדאי שתחזור לפסיכיאטר שלך ותדבר איתו על בעיות הזיקפה שלך אולי הוא ייתן לך מינון אחר של תרופות.

מנהל פורום סקסולוגיה