חברה שלי לא אוהבת סקס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/08/2017 | 09:38 | מאת: אובד עיצות

שלום, אני וחברה שלי עוד מעט 5 שנים ביחד, אני בחור מאוד מיני ולצערי חברה שלי כרגע ממש לא כזו. אנחנו שוכבים לעתים רחוקות בתדירות של אחת לשבועיים, היא מסרבת לספק אותי בכל דרך אחרת בטענה שלא בא לה וגם כשאנחנו שוכבים זה בד"כ די גרוע בגלל חוסר העניין שלה. אפשר להגיד שניסיתי הכל, דיברנו על זה עשרות פעמים כאשר בכל פעם ניסינו להגיע לעמק השווה ולהציב לנו מטרות אך ללא הועיל נראה שנוצרה אצלה מעין סלידה לסקס, והנושא הפך להיות עננה כבידה על הזוגיות שלנו. לא נפרדנו עד עכשיו כי האהבה בינינו, האינטימיות והחברות מאוד חזקה אך אני חושש שזה לא יספיק. איני יודע אם אוכל להיות רעב כל חיי ואם אוכל לחיות עם החסך הזה. חשבנו לפנות ל סקסולוגית או יועצת זוגית. אני מאוד סקפטי לגבי זה האם יש איזה שהוא שבב של תקווה? האם הטיפול יוכל באמת לעזור לנו להגיע לעמק השווה? האם נוכל סוף סוף לצמצם את הפער הזה? אני תוהה אם משהו יוכל פה לענות גם על השאלה האם זה לא יצליח כדאי שניפרד? האם הפער רק יילך ויתעצם? אני לא רוצה להתחתן ואז להתגרש... בנוסף אשמח לשמוע על כל המלצה, עצה או חוויה בנושא. תודה מראש

חוסר בחשק מיני בגיל צעיר יכול להיות מסיבות שונות. אין זה מעיד על טיב הקשר או עתידו. חשוב לבדוק מה הסיבות לחוסר החשק אצל בת הזוג שלך, לפני משקבלים החלטה האם כן או לא להמשיך את הקשר. לרוב חוסר החשק לא נובע מבין הזוג השני אלא מסיבות שקשורת בבת הזוג שלך שיתכן והיא עצמה לא מודעת כמה זה משפיע עליה.

מנהל פורום סקסולוגיה