זיקפה...............

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/07/2017 | 15:17 | מאת: NOT_FOUND

היי יש פעמים שאישה או בחורה שנראת טוב בלבוש חשוף מאוד אני מקבל זיקפה ולא יודע אם אני אסביר נכון אבל אני מרגיש שאני מסוגל לגמור הץבאתו רגע ומה שבא לי זה ללכת ולאונן אין בעיה אם אוננות לבוש חשןף אני מאוד את שניי הדברים אבל לפעמים זה משתלב בזמן לא טוב למשל באירועים או מסיבות ואין מה לעשות באתו הזמן וזה קצת מביךמה לעשות?

אין ספק שרמת הגירוי שלך מאוד גבוהה. יש צורך כנראה להוריד את רמת הגירוי. ניתן לעשות זאת ע"י טיפול תרופתי ממשפחת התרופות של ssri.

מנהל פורום סקסולוגיה