כאבים לאחר יחסי מין בהריון

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/07/2017 | 22:32 | מאת: מיקי

שלום רב, ניסיתי למצוא חומר שיתאים באופן מלא להרגשתי לאחר קיום יחסים, אך לא מצאתי אחד כזה. אני בשבוע 17 להריון תקין ב"ה, ואני סובלת מכאבים בנרתיק שמופיעים כשעה לאחר קיום היחסים, ונמשכים כ-7 שעות בערך. הכאבים מקשים עלי לעמוד, מין תחושה שכל האברים לוחצים כלפי מטה (לא תחושת צירים).הכאבים נעשים קלים יותר כשאני יושבת ויש תמיכה לנרתיק. יש לציין שהדבר היה מופיע גם לפני ההריון רק בעוצמה פחותה יותר. מה זה ומה ניתן לעשות לגבי זה?

מלבד הכאבים לאחר קיים יחסי מין , לא ציינת האם יש כאבים בזמן יחסי מין, לעתים יש קשר בין השניים שיש כאב בזמן חדירה והוא נמשך גם אחר מכאן. כאבים שמגיעים ללא כאב מקדים שווה בדיקה אצל גינקולוג.

מנהל פורום סקסולוגיה