משהו מיני עם חברה של אחותי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/07/2017 | 21:04 | מאת: אני

היי זה קצת ארוך אז אני אנסה לקצר אני בן 18 ועדיין לא היתה לי חברה, השבוע אחותי שהיא יותר גדולה ממני הלכה עם חברה שלה לים ואני הצטרפתי אליהן , חברה שלה מאוד יפה ומושכת והיא לבשה ביקיני ( יש לה שדיים גדולים וישבן יפה ובולט...) וכשהיינו בים אני מידי פעם הסתכלתי על הגוף שלה בלי שהיא ואחותי ירגישו. אחר כך חזרנו לבית שלנו ואחותי הלכה להתרחץ היא קראה לי לחדר של אחותי ושאלה אותי אם אני אוהב אותם לא הבנתי על מה היא מדברת ואז היא ענתה ראיתי שהסתכלת על השדיים שלי, הייתי מאוד נבוך והרגשתי שנהייתי אדום היא התקרבה אלי הורידה את החזיה וושמה את הידיים שלי על השדיים שלה, אחר כך קרה משהו מאוד מביך מזמזתי לה את השדיים ונצמדתי לגוף שלה עם הידיים על הישבן שלה ותוך כדי זה שאני לבוש התחקחתי עם הפין בגוף שלה עד שגמרתי. זה היה מביך כי גמרתי מהר מאוד תוך כמה שניות, היא לא צחקה עליי היא רק אמרה אני מבינה שזו פעם ראשונה שלך או משהו כזה ושאולי בפעם הבאה אני לא אגמור מהר. בינתיים הן דיברו על זה שנלך לים עוד פעם בשבת, זה אומר שהיא עוד פעם תתן לי לגעת בה ? אם כן איך אני יכול לא לגמור כלכך מהר ? ( מאז אותו יום אני מפנטז עליה כשאני מאונן ) ובכלל מה האינטרס שלה לעשות את זה איתי ?

אני מבינה שזו הייתה התנסות ראשונה שלך, יתכן שכול ההתרגשות והמצב הלא צפוי גרם לכך שהייתה שפיכה מהירה. לגבי המניעים של הבחורה יכול להיות שגירה אותה המחשבה שאתה צעיר ועף עליה.

מנהל פורום סקסולוגיה