אין אונות ושפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/07/2017 | 14:23 | מאת: סמוי

שלום, בן 26 כמעט בשנה האחרונה אני חש ירידה בחשק המיני והזקפה בכלל לא כמו שהייתה גם במצב שהוא מתקשה ראש הפין נשאר רפוי וזה בכלל לא מספיק לחדירה. אין לי זקפת בוקר כבר הרבה זמן. פעם מכל מגע היה עומד לי בצורה מאוד מאוד טובה וחזקה והיום אני כמעט לא מצליח. אני יכול לשפוך בצורה ממש מהירה מבלי שיעמוד לי..פתאום זה מגיע. עשיתי בדיקת דם,טוסטוסטרון תקין פרולקטין ובלוטת התריס תקינים. יש לי טיקים בצוואר לדעתי עד כדי כאב נוראי מסיבובי הראש שאני עושה עושה..גם בצוואר וגם בגב,זה נמשך כמעט 3 שנים.לחץ גדול מאוד. יש לי עוד כמה תנועות לא שגרתיות עם האצבעות.. אני ממש מדוכא מהמצב המיני כי זה נפל בבת אחת ואני רוצה להתחתן בקרוב. האם את יכולה לתת לי אולי איזה כיוון האם לדעתך הבעיה היא ממקור נפשי ולא פיזיולוגי? כמו כן,אני קורא הרבה על הנושא ולא ראיתי שהמטפלים מדברים שאדם יכול לחזור למצב הבריא מבלי לקחת תרופות וכדורים למינהם..האם זה באמת לא יכול להיות שהגוף יחזור לעצמו לחיי מין תקינים ללא תרופה? תודה. *אף פעם לא קיימתי יחסים מלאים בגלל דת.

מאחר ואתה בחור צעיר לא צריכה להיות בעיה בתפקוד המיני אלא יש בעיות בריאות. הייתי מציעה לעשות בדיקות יותר מקיפות. העובדה שאין לך זקפת בוקר מעלה חשד למשהו בריאותי לא תקין. חשוב לספר את הקורה לך לרופא משפחה והוא כבר יעשה את הבדיקות הרצויות.

מנהל פורום סקסולוגיה