חשק מיני ירוד ושפיכה מוקדמת מאוד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/06/2017 | 15:06 | מאת: שון קינגסטון

היי אני בן 21, בשנה האחרונה התחלתי לשים לב לחשק מיני ירוד מאוד ושפיכה מאוד מאוד מוקדמת. מה אוכל לעשות? ראיתי באינטרנט כל מיני כדורים לשיפור חיי המין אני מתלבט אם לנסות את הדברים האלו.

ירידה בחשק המיני יכולה להיות מכמה סיבות. כנ"ל גם שפיכה מהירה. כל מה שי באינטרנט כל מיני כדורים שהם ללא מרשם רופא הם בדרך כלל הבטחות שווא. יתכן שיש דיכאון סמוי שמשפיע על החשק והשפיכה מהירה. כדאי אולי להתייעץ עם רופאת המשפחה או פסיכיאטר.

מנהל פורום סקסולוגיה