יש לי רצון ודחף מיני חזק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/06/2017 | 18:35 | מאת: שי

שלום אני רווק בן 32 ויש לי רצון חזק למין .עד לפני תקופה הדחף היה ממש חזק ובשביל להירגע זה היה מסתיים באוננות וכיום הרצון נשאר אבל לא תמיד מסתיים באוננות ויש גם רצון למציצנות (בעבר זה קרה)מה ניתן לעשות תודה רבה

יש כמה דרכים לדכא חשק מיני. ראשית ע"י כדורים ממשפחת ssri הם אמנם נועדו למטרה אחרת אך תופעת הלווי שלהם היא הורדת החשק המיני. דרך אחרת היא על ידי טיפול מיני ממוקד סביב בעיית עודף החשק ואיך לנתב אותה לא למקומות שיסבכו אותך כמציצנות. במידה ואתה גר במרכז ואתה רוצה לפתור את הבעיה ללא תרופות אלא בדרך טיפול אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה