לגלות או לא? משחקי שליטה.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/03/2017 | 20:46 | מאת: אייל

שלום חמדה, אני נשוי 15 שנה לאישה מקסימה. בעת באחרונה אני ממש מפנטז על משחקי שליטה עימה. היא מככבת אצלי בתור שולטת. אני ממש מתלבט אם לספר לה על זה או לא. באופן כללי היא ביישנית מאוד. אני מעדיף לממש את הרצונות שלי איתה ולא עם אישה זרה. אשמח לשמוע את דעתך. אייל

תקשורת זוגית היא אחד מאבני היסוד בזוגיות. לעתים יש תקשורת זוגית טובה אך התחום שנשאר חסום זה התחום המיני. לתחום זה בחלק הזוגי יש הרבה השלכות של פחד מה יחשבו עלי ,איך בן /בת הזוג יקבלו את זה. עקב כך גם פתיחות בתחום המיני נתקל לא אחת בחשש. אם אתה רוצה לשתף את אשתך בפנטזיות המיניות שלך כדי אולי ליצור ערוץ הדברות על יחסי המין בכלל ואז להגיע לפנטזיות מיניות ואולי גם לה יש פנטזיות מיניות שאתה לא יודע עליהם.

מנהל פורום סקסולוגיה