זקפה טובה אבל יש כמות קטנה של אורגזמה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/02/2017 | 13:38 | מאת: זקפה

שלום לך חמדה: אודה לך לתשובה מה יכולה להיות הבעיה בה יש זקפה כראוי, הכל ניראה בפעילות המינית תקין אבל החלה כחודש תופעה שאני מכנה אותה "מחסן כמעט ריק" הכוונה שאו לוקח הרבה זמן בצורה לא שגרתית ,כמו שהיה תמיד, עד ההרגשה בזמן הפעילות המינית שהנה האורגזמה מגיעה, ואם האורגזמה מגיעה אז יוצאת כמות קטנה . אפשר להרגיש את זה שיש ממש מעט אורגזמה. קורה מצב קיצוני שלא עוזר כלום ופשוט אין אורגזמה. המצב יכול להיות גם אם לא הייתה פעילות מינית שבועיים. אלא שהזקפה תקינה. >> לדעתי זה לא מצב של אין אונות,(אימפוטנציה) כיוון שבמצב אין אונות אין יכולת להגיע לזקפה, ובמקרה שאני מתאר, הזקפה פועלת כראוי, רק הבעיה במיעוט אורגזמה עד כדי מצב לפעמים שיש זקפה ולא מגיעה כאמור אורגזמה כלל או שהכמות מעטה בצורה לא שגרתית. > אגב, אין שום כאב כלשהו באזור המפשעה ואבר המין ואין נפיחות או משהו חשוד אחר >> אשמח להסבר לגבי כל גיל, החל מגיל בוגר מיני צעיר ועד גיל פנסיה והלאה. בתודה לתשובתך.

משאלתך עולה כי כמות הזרע שיוצאת בזמן האורגזמה היא קטנה. לא ציינת את גילך או האם יש איזה רקע של מחלות או עברת איזו תקופה של טיפולים , או אתה רוכב אופניים. כל הדברים האלה שציינתי יש להם השפעה על כמות ואיכות הזרע. על מנת לקבל תשובה יותר חכמה יש לפנות לאורולוג ולעשות את הבדיקות המתאימות על מנת לדעת ממה נובעת הבעיה.

22/02/2017 | 20:19 | מאת: argamon

תודה לך חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה