בובת מין ריאליטסית סייבר סקין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/02/2017 | 12:01 | מאת: אסף

שלום אני בן 31 נשוי ואב לילדה. לאחרונה נחשפתי למשהו חדש שזה בובת מין ריאליסטית עשויה מסיליקון רפואי וזה ממש כמו אמיתי. זה ממש מדליק אותי ואני נמשך לזה. אני מרגיש שזה ככה מושך אותי כי אין לי כוח לכל התהליך של משחק מקדים וכל זה ומצבי רוח של האשה או עייפות וכמובן גם סטיות מסויימות. מה עושים עם זה? הלוואי שהייתה לי בובה אחת כזאת לפנטזיות שלי...

צעצועי מין יכולים להיות חלק מתוך יחסי מין ששני הצדדים שמחים שהם נכנסים להם למרחב המיני. בובת מין שהיא מאין תחליף לאישה זה יותר בעיה. זה גורם לך להמנע מאינטימיות עם האישה, דבר שיפגע בסופו של עניין בזוגיות שלכם.

מנהל פורום סקסולוגיה