ד"ר תציל אותי אחרי יחסי מין אזור השפתיים שורפות ומתנפחות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/02/2017 | 00:32 | מאת: דבי

אני חודשיים אחרי לידה ובפעם הראשונה ששכבנו יחד מאז הלידה השתמשנו בשמן תינוקות ליחסים והאזור של השפתיים שורף ומנופח יכול להיות שגם הנרתיק שלי התקטן מהלידה?כי החדירה פתאום כאבה משני הצדדים ?אשמח לשמוע את דעתך תודה מראש!

לידה היא ארוע טראומתי לאיזור. תלוי איך היתה חווית הלידה שלך. לעיתים חווית הלידה יכולה להקשות על חזרה לקיום יחסי מין. כלל ברזל לא להשתמש בשמן תינוקות על מנת להרטיב את האיזור. יש להשתמש בג׳ל על בסיס מים . ניתן לקנות בחנויות הפארם השונות. חשוב גם להיבדק אצל רופא נשים לאחר הלידה.

מנהל פורום סקסולוגיה