קושי בקיום יחסים - שאלה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/01/2017 | 18:46 | מאת: ל.

שלום, אני בת 35 וחווה קושי בקיום יחסים. הבנתי שיש אפשרות לטיפול במרחיבים . כיצד מטפלים איתם בבתולה? מהו משך טיפול כזה והאם יש אנשים שטיפול כזה לא מצליח לפתור את הבעיה ? תודה

קושי מקיום יחסי מין יכול לבוא מכמה מישורים. יתכן מאוד שזה בא כתוצאה מכווץ הנרתיק עקב כך לא יכולה להתבצע חדירה. כדי שתוכלי לקיים יחסי מין עם חדירה, יש צורך בטיפול או ע"י מרכיבים, או בפיזיותרפיה של ריצפת אגן. שני הטיפולים נעשים ע"י החדרה של מכיר לנרתיק. משך הטיפול תלוי כמה זמן תקדישי לאימון הזה. חשוב ללוות את הטיפול הפיסי גם בשיחות עם מטפל מיני כדי להבין מדוע יש צורך בכווץ כזה שלא מאפשר חדירה. טיפול משולב של מרחיבים/פיזיותרפיה ושיחות פותרים את הבעיה.

מנהל פורום סקסולוגיה