התמכרות לפורנו ומשיכה לצעירות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/01/2017 | 23:21 | מאת: מור

שלום, הנני בן 28 ואני במשך שנים מרגיש שאני פיתחתי התמכרות ל"פורנו"... לאו דווקא לצפיה בסרטוני פורנו אלא בעיקר תמונות באינסטגרם של בחורות רגילות... אני לא ממש מצליח להתנתק מזה, וסשן של אוננות נמשך כשעה-שעה וחצי ופוגע לי באיכות החיים. לעיתים אני מצליח לעשות הפסקה של שבוע-שבועיים... אבל אז "נשבר" ושוב חוזר לאותו מעגל. מה גם שהדפוס התנהגות הזה הוביל אותי לעייפות רבה. אני הולך לטיפול אצל סקסולוגית אבל מתבייש להתוודות על זה פנים אל פנים ומרגיש שאני מופרע.... הכי קל פשוט להגיד להתנתק... אבל זה מאוד קשה. אמנם המצב פחות גרוע מבעבר ויש התקדמות... אבל כל פעם שאני "נשבר" זה מחזיר אותי 2 מעדים אחורה... עוד דבר שמאוד מפריע לי זה ה-"טייפ" שאני נמשך אליו... בעיקר בנות רזות מאוד וצעירות. איכשהו זה "מדליק" אותי שאני רואה את הגיל, באיזור גילאי 18-19 וזה מאוד לא תקין מבחינתי, במיוחד מכיון שבחיים האמיתיים לא הייתי יוצא עם בחורה בגיל הזה. איפשהו האיסור הזה זה מה שמדליק אותי ואני שונא את המצב הזה. אני יכול לראות בחורה "כוסית" בת 24 וזה לא יעשה לי יותר מדי, אבל אם אני אראה שהיא בת 18 זה יפעיל לי טריגר ויביא למצב שאני שוב "נשבר" ומאונן... חשוב לי לציין שבחיים האמיתיים רק פעם אחת היה לי סטוץ עם בחורה שצעירה ממני ב-8 שנים (אני הייתי 27 והיא 19) והרגשתי עם זה מאוד לא תקין. אני לא מחפש את זה אבל אני נמשך לזה, ואני רוצה לדעת איך אפשר לעבוד על זה... מעריך מאוד כל עזרה.

התמכרות למין מקבלת צורות שונות. יש מכורים לפורנו, יש לזונות. יש כאלה שלובשים בגדי נשים. יש התמכרויות שהם כבר ברמה של סטיות, כמו: מציצנות, גנבה של חזיות, משיכה לנעלי עקב, פדופיליה ועוד. אי אפשר להיפתר מזה על ידי הבטחות שונות לעצמך. אם אתה בטיפול אצל מטפל מיני מוסמך שיש לי כישורים מקצועיים גם לטפל בפרוורסיות מינית , אז כדי להיפטר מזה כי שציינת אתה חייב לדבר איתו על זה, על מנת שתוכל לעשות שינוי אמיתי.

15/02/2017 | 11:07 | מאת: דנה

התשובה של המומחית קצת קיצונית.. פרווסיה?? טוב נו...

מנהל פורום סקסולוגיה