משחות אלחוש לשימוש לפני איפור קבוע

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/12/2016 | 01:01 | מאת: ג'נט

שלום, אני עוסקת באיפור קבוע ואני מעוניינת לדעת אילו חומרי אלחוש מאושרים על ידי משרת הבריאות? מהו אופן ומינון הנכון לשימוש בחומרי אלחוש במריחה? ידוע לי ששימוש בחומר המכיל לידוקאין באחוז גבוה יכול לגרום לסיכון (חדירת החומר למחזור הדם ) האם תוכלו לציין בבקשה איזה חומרים אסור שיהיו כחלק מהמרכיבים במאלחשים? אשמח לתשובה, תודה מראש והמשך יום מקסים.

05/01/2017 | 14:41 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שמדובר בשטח קטן יחסית, יתכן שמספיקה משחת אמלה, המאושרת לשימוש. הזרקת לידוקאין בהחלט אפשרית במידה שלא מזריקים בטעות לתוך כלי הדם ולא עוברים את הכמות המותרת. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב