המשך רגישות לחומר הרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/07/2015 | 04:41 | מאת: אליה

ביררתי והחומר שבו השתמשו הוא פרופופול. זו עשויה להיות תופעת לוואי שלו? וכן, השתמשו גם בלידוקאין להרדמת הגרון. זו עשויה להיות גבוה אפשרית גם ללידוקאין? אישית נראה לי שזה קשור לצינורית החמצן ששמו לי, הריח בה מאוד הפריע לי עד שנרדמתי. האם הצינורית עשויה מלטקס?

19/07/2015 | 18:43 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, כפי שכתבתי, סבירות נמוכה שמדובר ברגישות ללידוקאין או לפרופופול. ניתן לבצע בדיקות אבחון אצל אלרגולוג. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב